Laden Evenementen

All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwe expositie van Yvonne Gilsing in het Molenhuis

oktober 16 @ 08:00 - november 26 @ 17:00
Yvonne Gilsing vulkanisch gebied

Van 16 oktober tot 27 november exposeert Yvonne Gilsing in het Molenhuis.

Het werk van Yvonne Gilsing bestaat uit schilderingen in acrylverf. Het is een selectie uit de landschappen die Yvonne in de laatste 10 jaar gemaakt heeft.

In de landschappen is zij vooral geboeid door het licht, dat heel bepalend is voor de sfeer. De intensiteit van de kleuren hangt hiermee samen. Felle kleuren passen bij een helder daglicht. Ochtendlicht of nevel vragen meer omfloerste kleuren. Ook wisselt zij graag van perspectief. De ruimte in het landschap wil de kijker uitnodigen om binnen te komen. Inspiratie voor haar schilderijen doet ze op in haar directe omgeving van de uiterwaarden bij de Waal en op haar wandelingen en reizen in binnen en buitenland. De natuur is haar grootste inspiratiebron. In enkele werken zijn landschapsdetails te zien. Deze zijn uitvergroot, waardoor ze soms een eigen leven gaan leiden. Door verschillende formaten te gebruiken ontstaat weidsheid of juist intimiteit.

De expositie is te zien tot 27 november 2017. Het Molenhuis is geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur en bij theatervoorstellingen.

Mocht u ook interesse hebben om te exposeren in het Molenhuis, neem dan contact op met Stichting Perspectief 024-6750939. Er zijn nog periodes beschikbaar dat er geëxposeerd kan worden in het Molenhuis.

Gegevens

Begin:
oktober 16 @ 08:00
Einde:
november 26 @ 17:00
Evenement Tags: