Over ons

OVER ONS

Stichting LIC (Stichting Lokale Informatie & Communicatie) beheert de websites beuningenmagazine.nl en beleefbeuningen.nl. Onze doelstelling is om met de twee websites de inwoners nog ‘Beter betrokken bij Beuningen’ te krijgen.

Ruim zeven jaar lokaal nieuws
In eerste instantie zijn wij in maart 2010 begonnen met het brengen van online lokaal nieuws via een franchiseconcept op beuningen.nieuws.nl. Na vijf ontzettend leuke jaren zijn we per 1 maart 2015 daarmee gestopt om, hier op www.beuningenmagazine.nl, onafhankelijk verdere invulling te kunnen geven aan onze visie over lokaal nieuws. Beuningen.nieuws wordt door een nieuwe franchiser beheerd en heeft geen relatie meer met onze stichting.

Beuningen Magazine
Hier op BeuningenMagazine.nl publiceren we online verhalen van gewone, ongewone of opvallende inwoners en initiatieven in de gemeente Beuningen. In de Agenda staat een zo compleet mogelijke opsomming van leuke en voor iedereen toegankelijke activiteiten. Like de Facebook-pagina van Beuningen Magazine om de meest recente reportages en activiteiten op je tijdlijn te krijgen. Tip: Wanneer je de pagina leuk vindt en ‘Als eerste weergeven‘ instelt, dan krijg je alle berichten op je tijdlijn.

Beleef Beuningen
Op BeleefBeuningen.nl staat allerlei informatie gericht op vrije tijdsbesteding. In overzichtelijke categorie├źn Recreatie, Horeca, Uitgaan en Overnachten vindt men tal van adressen en ideetjes op recreatief gebied. Ook Beleef Beuningen heeft een Facebookpagina. Wanneer je de pagina leuk vindt en ‘Als eerste weergeven‘ instelt, dan krijg je alle alle activiteiten uit de agenda van Beuningen Magazine op je tijdlijn.

Contact | Over ons | Adverteren | Persberichten | Social Media | Gratis abonnee | Online | Print